Wpłat dokonujemy po zakończeniu danego miesiąca żywieniowego, czyli np. za wrzesień płacimy dopiero w październiku ( od 1-15 ) po otrzymaniu paska należności,  które to otrzymają dzieci na początku każdego miesiąca. Odpłatności ( jeżeli dziecko nie dostarczy paska należności ) należy konsultowac z intendentem pod nr tel 32 422 89 57 wew. 38 , e-mail sp34-stolowka@wp.pl , lub osobiście.


Informujemy, że uczniowie korzystają z obiadów wg następującego harmonogramu:

klasy 1-3: I przerwa obiadowa o 11.30
klasy 4-5: II przerwa obiadowa o 12.30
klasy 6-7: III przerwa obiadowa o 13.35
 
Jeśli zdarzy się, że uczniowie klas 4-7 skończą zajęcia wcześniej, tzn. przed przewidzianą dla nich przerwą obiadową, idą na obiad pod koniec lub po zakończeniu przerwy kończącej ich zajęcia.


Jadłospis

Od 21.01.19 Do 25.01.19

Poniedziałek

21-01-2019

Zupa barszcz ukraiński/ zabielany,

Ryż zapiekany z jabłkami i śmietaną,

kompot owocowy, jogurt do picia.

Wtorek

22-01-2019

Zupa rosołek z kaszką manną,

filet z kurczaka na parze, ziemniaki,

mizeria (ogórek zielony z jogurtem),

sok owocowy.

Środa

23-01-2019

Zupa jarzynowa /zabielana,

Łazanki:

(kapusta kiszona ,makaron, mięso, boczek, pieczarki), kompot, owoc.

Czwartek

24-01-2019


Zupa ziemniaczana z koperkiem,

kasza jęczmienna, karczek pieczony + sos , sałatka z czerwonej kapusty, herbata z cukrem, owoc.

Piątek

25-01-2019

Zupa ogórkowa/ zabielana,

ryba na parze z sosem śmietanowym, ziemniaki, marchewka z migdałami, woda z pomarańczą.





Płatności za obiady dokonujemy w miesiącu następującym po danym miesiącu żywieniowym!

Czyli- za styczeń płacimy dopiero w lutym po otrzymaniu informacji

na e-dzienniku!

poczta stołówki sp34-stolowka@wp.pl


Wszystkie produkty z mleka(śmietana, jogurt itp.), jaja, ryby, orzechy, margaryny

utwardzane, smalec, soja, seler, gluten, kakao, i inne są alergenami. Jeżeli są użyte do ugotowania obiadu, informujemy o tym podkreśleniami.